Kerstviering D.V. 26 december 2023

Wij vieren Kerstfeest graag samen met jou! Je bent van harte uitgenodigd voor de kerstviering op D.V. Tweede Kerstdag, dinsdag 26 december 2023 om 10.00 uur

Bij de Kerstviering wordt de kerstgeschiedenis in verschillende korte verhalen verteld. Luister mee naar muziek en zing mee met de bekende kerstliederen. Alle aanwezige kinderen krijgen een boek en een presentje mee naar huis. Voor iedereen is er koffie, thee en warme chocolademelk. De toegang is gratis. Je bent van harte uitgenodigd!

Wat is Kerstfeest?

Kerstfeest herinnert ons aan de geboorte van Jezus, de Zoon van God. Al eeuwenlang wordt Zijn komst naar deze aarde gevierd. Hij kwam om mensen zalig, dat is weer echt gelukkig, te maken. Hij liet de mensen zien Wie God werkelijk is en riep iedereen op zich af te keren van hun leven zonder God. Alleen Jezus kan de verbroken relatie met God herstellen, daarom wordt Zijn goede Boodschap nog steeds bekend gemaakt aan alle mensen.

In de Bijbel, het boek van God, staat alles over Jezus beschreven. Daarnaast wordt in de kerk de boodschap over Jezus uitgelegd en Zijn komst gevierd.